ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΚΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΚΗΣ

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 21:04

Πως να καθαρίσετε το στρώμα σας!

Πώς να καθαρίσετε το στρώμα του κρεβατιού σας! Απαλλαγείτε από τα ακάρεα που «περπατούν» πάνω του!

Στην κατηγορία αυτή, θα δημοσιεύουμε επιχειρήσεις και γενικότερα μέρη που επισκεπτόμαστε, με φωτογραφίες από την όλη "επιχείρηση" που έγινε εκεί. Σήμερα πήγαμε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Αργυρούπολης!

Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 15:38

Πως ... πετάμε το λάδι μετά το μαγείρεμα;

Στην κατηγορία αυτή θα σας δίνουν συχνά χρήσιμες συμβουλές. Ένα από τα συχνότερα λάθη που κάνουμε, είναι το πως πετάμε το λάδι μετά το μαγείρεμα. Ας δούμε αναλυτικά το πρόβλημα που άθελα μας δημιουργούμε!

Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 15:09

Διαγνωστική κάμερα φυσικά διαθέτουμε!

Στην εταιρία ΑΚΗΣ συνεχίζουμε και εξοπλιζόμαστε με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ώστε να σας προσφέρουμε κάθε φορά την καλύτερη φροντίδα. Σε αυτό το άρθρο αναλύουμε λίγο την Διαγνωστική μας κάμερα!

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 14:58

Κουνούπια!

Υπάρχει μια άποψη πως τα κουνούπια δεν αποτελούν κάποιο πρόβλημα για την δημόσια υγεία και απλά υπάρχουν! Σας δίνουμε κάποιες απαντήσεις για αυτό αφού η αλήθεια είναι ... πολύ διαφορετική!

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 14:49

Κατσαρίδες!

Επιστρέφουμε ώστε να αναλύουμε λίγο τις ... κατσαρίδες και τους σοβαρούς κινδύνους που κρύβουν και τις σοβαρές ασθένειες που μπορούν να μεταδώσουν όπως δυσεντερία, γαστρεντερίτιδα, διάρροια, τύφο, πολιομυελίτιδα και σαλομονέλα! Ας τα δούμε πιο αναλυτικά!

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 14:11

Μυρμήγκια!

Μια πρώτη ανάλυση για τα ... Μυρμήγκια και τα κύρια είδη που μπορούμε να συναντήσουμε στους κήπους μας ή γενικότερα στους χώρους όπου ζούμε ή έχουμε την επιχείρηση μας και το γεγονός πως μπορούν εύκολα να μεταδώσουν παθογόνους μικροοργανισμούς