Τα συνεργεία Απόφραξης μας (αλλά και Απολύμανσης, Συντήρησης, Άντλησης Υδάτων και Διάγνωσης με κάμερα) διαθέτουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό και εξειδικευμένα υλικά εγγυώνται για την αποτελεσματικότητά τους.

Σε περίπτωση που δεν έχετε προνοήσει για τακτική συντήρηση και βουλώσει η αποχέτευση, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων που υπάρχουν στο δίκτυο, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά

Είμαστε περήφανοι που ήδη συνεργαζόμαστε με σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες στην Αθήνα και τα Δυτικά Προάστια και με ένα τηλέφωνημα είμαστε στην διάθεση σας να συζητήσουμε αναλυτικά την περίπτωση σας.

Έτσι καλύπτουμε με αποφράξεις αναλυτικά τις περιοχές:

√ Αγία Βαρβάρα √ Γκάζι √ Πετράλωνα √ Ομόνοια √ Άγιοι Ανάργυροι √ Γκύζη √ Κεραμεικός
√ Παγκράτι √ Άγιος Ελευθέριος √ Κολοκυνθού √ Αθήνα - Αττική √ Δάφνη √ Κολωνάκι √ Πατήσια
√ Αιγάλεω √ Ελευσίνα √ Κολωνός √ Περιστέρι √ Αμπελόκηποι
√ Εξάρχεια √ Κουκάκι √ Πετρούπολη
√ Ζεφύρι √ Κυψέλη √ Πλάκα √ Άνω Λιόσια 
√ Ζωγράφου √ Πολύγωνο √ Θυμαράκια √ Σεπόλια√ Θησείο √ Μενίδι √ Ίλιον √ Μάνδρα √ Συγγρού √ Ασπρόπυργος 
√ Μαγούλα √ Μεταξουργείο √ Ταύρος √ Υμηττός √ Καισαριανή √ Μοναστηράκι 
√ Καματερό
√ Φιλοπάππου √ Βοτανικός √ Βύρωνας √
Χαϊδάρι √ Ψυρρή √ Καρέας √ Φυλή

Ο Ταύρος είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στην περιφέρεια του Νοτίου Τομέως Αθηνών στην Αττική. Ο πληθυσμός του ανέρχεται σε 14.963 κατοίκους και η έκτασή του είναι 2.125 στρέμματα.
Η περιοχή ονομάστηκε Ταύρος επειδή οι Μικρασιάτες πρόσφυγες οι οποίοι την κατοίκησαν το 1922 προέρχονταν από την ευρύτερη περιοχή της οροσειράς του Ταύρου στην Τουρκία και τις πόλεις Αττάλεια, Αλλάγια κ.α.

Πρώτοι κάτοικοι του νεώτερου οικισμού του Ταύρου ήταν Μικρασιάτες πρόσφυγες που ήρθαν στην περιοχή με τη συμβολή του τότε πρωθυπουργού Ελευθέριου Βενιζέλου. Οι πρόσφυγες ελάχιστα χρόνια μετά την έλευση τους στην περιοχή το 1926 ως άνθρωποι που ασχολούνταν έντονα με τον αθλητισμό ίδρυσαν το ποδοσφαιρικό σωματείο Φωστήρας που σύντομα αναδείχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες της Αττικής.
Έως το 1934 ο σημερινός Ταύρος ήταν συνοικία της Αθήνας και τότε αποσπάστηκε ως αυτόνομη κοινότητα με την ονομασία Νέα Σφαγεία. Το 1972 τα Νέα Σφαγεία έγιναν δήμος και μετονομάστηκαν σε Ταύρο από τους πρόσφυγες κατοίκους ως ανάμνηση του τόπου καταγωγής τους, δηλαδή την οροσειρά του Ταύρου στη Μικρά Ασία.

Οι Μικρασιάτες πρόσφυγες ανήγειραν στη συνοικία πλήθος από εκκλησίες και παρεκκλήσια όπως του Αγίου Γεωργίου στο κέντρο της πόλης, εκεί μετέφεραν τεμάχια λειψάνων του Αγίου Δημητρίου και του Αγίου Νέστορα όπως επίσης την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτη από την συνοικία των Δέρκων στην Κωνσταντινούπολη. Ο ιερός ναός του Εσταυρωμένου βρίσκεται στο κέντρο επίσης λίγο βορειότερα από τις γραμμές του ΟΣΕ, ανεγέρθη το 1960 και γιορτάζει κάθε 14 Σεπτέμβρη στην εορτή του Τιμίου Σταυρού, εκείνη την ημερομηνία πραγματοποιούνται πανηγύρια γύρω από την περιοχή του ναού. Ο ναός του Εσταυρωμένου είναι γνωστός για τις πολλές φιλανθρωπικές του δραστηριότητες. Επίσης οι Μικρασιάτες πρόσφυγες έφεραν από την Αττάλεια και την εικόνα της Παναγίας της Ατταλειώτισσας ή Τζίγκο-Παναγιάς όπως την ονόμαζαν και την τοποθέτησαν από το 1929 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ταύρου, που κτίστηκε με πρωτοβουλία του «Συλλόγου Ατταλειωτών - Αλαϊωτών». Η πανήγυρις της «Τζίγκο-Παναγιάς» στον Ταύρο της Αθήνας γίνεται κάθε χρόνο την Κυριακή των Μυροφόρων όπως και στην Αττάλεια της Μικράς Ασίας.

Οι νέοι κάτοικοι αντικατέστησαν τις ελιές και τους αμπελώνες με λαχανόκηπους, μετά την δεκαετία του 1950 λόγω της μεγάλης βιομηχανικής ανάπτυξης και την γειτνίαση με το Ρέντη και την Λαχαναγορά εξελίχθηκε ταχύτατα σε βιομηχανική περιοχή. Το 1975 με υπουργική απόφαση απαγορεύτηκε η εκτροφή ζώων στην περιοχή, από τότε ο οικισμός μετατράπηκε αποκλειστικά σε βιομηχανικός αλλά εξακολουθεί να είναι ακόμα και σήμερα αραιοκατοικημένος σε θέματα κατοικίας. Η διατήρηση του ρέματος Προφήτη Ηλία επιτρέπει στην περιοχή του Ταύρου να διατηρεί κάποια στοιχεία από τον παλιό της χαρακτήρα. Πολύ κοντά στο ρέμα έχουν οικοδομηθεί πολλά εκκλησάκια όπως αυτό της Ζωοδόχου Πηγής.

(πληροφορίες από την Wikipedia)

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Στην διάθεση σας για να συζητήσουμε μέσω τηλεφώνου ειδικές τιμές συντήρησης σε περιπτώσεις μεγάλων κτηρίων, πολυκατοικίες, πολλαπλά καταστήματα, κλπ

Απόφραξη Λεκάνης

40€

Απόφραξη Νιπτήρα

40€

Απόφραξη Μπανιέρας

40€

Απόφραξη Σιφόνι

40€

Απόφραξη Νεροχύτη

40€

Απόφραξη Κάθετης Τουαλέτας

50€

Απόφραξη Κάθετης Κουζίνας

50€

Απόφραξη Κάθετης Υδρορροής

50€

Απόφραξη Κεντρικού Φρεάτιου

50€

Καθαρισμός Αποχέτευσης

80€

Απόφραξη Υδρορροής

50€

Φωτογραφίες από τα συνεργεία μας επί το έργον

Σε κάποιες από τις αποφράξεις που έγιναν πρόσφατα.

Video από τα συνεργεία μας επί το έργον

Σε κάποια από τις αποφράξεις που έγιναν πρόσφατα.

Για οποιοδήποτε επείγον περιστατικό μας καλείτε άμεσα!

Στην εταιρία ΑΚΗΣ είμαστε εδώ για εσάς 24/7, 365 μέρες το χρόνο. Ότι ώρα και να είναι μην διστάσετε.

6946477387 Ή μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας