Τα συνεργεία Απόφραξης μας (αλλά και Απολύμανσης, Συντήρησης, Άντλησης Υδάτων και Διάγνωσης με κάμερα) διαθέτουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό και εξειδικευμένα υλικά εγγυώνται για την αποτελεσματικότητά τους.

Σε περίπτωση που δεν έχετε προνοήσει για τακτική συντήρηση και βουλώσει η αποχέτευση, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων που υπάρχουν στο δίκτυο, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά

Είμαστε περήφανοι που ήδη συνεργαζόμαστε με σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες στην Αθήνα και τα Δυτικά Προάστια και με ένα τηλέφωνημα είμαστε στην διάθεση σας να συζητήσουμε αναλυτικά την περίπτωση σας.

Έτσι καλύπτουμε με αποφράξεις αναλυτικά τις περιοχές:

√ Αγία Βαρβάρα √ Γκάζι √ Πετράλωνα √ Ομόνοια √ Άγιοι Ανάργυροι √ Γκύζη √ Κεραμεικός
√ Παγκράτι √ Άγιος Ελευθέριος √ Κολοκυνθού √ Αθήνα - Αττική √ Δάφνη √ Κολωνάκι √ Πατήσια
√ Αιγάλεω √ Ελευσίνα √ Κολωνός √ Περιστέρι √ Αμπελόκηποι
√ Εξάρχεια √ Κουκάκι √ Πετρούπολη
√ Ζεφύρι √ Κυψέλη √ Πλάκα √ Άνω Λιόσια 
√ Ζωγράφου √ Πολύγωνο √ Θυμαράκια √ Σεπόλια√ Θησείο √ Μενίδι √ Ίλιον √ Μάνδρα √ Συγγρού √ Ασπρόπυργος 
√ Μαγούλα √ Μεταξουργείο √ Ταύρος √ Υμηττός √ Καισαριανή √ Μοναστηράκι 
√ Καματερό
√ Φιλοπάππου √ Βοτανικός √ Βύρωνας √
Χαϊδάρι √ Ψυρρή √ Καρέας √ Φυλή

Η Μάνδρα είναι περιοχή της Δυτικής Αττικής. Βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του Ράριου-Θριάσιου Πεδίου, ανάμεσα στις αρχαίες ιστορικές περιοχές της Ελευσίνας και των Μεγάρων, στούς πρόποδες του πευκόφυτου Όρους Πατέρας. Αποτελεί έδρα του δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας (ενός εκ των μεγαλύτερων σε έκταση δήμων) και των ιστορικών Κούντουρων Αττικής γνωστών για την ηρωϊκή δράση τους το 1821. Στην έκταση του Δήμου περιλαμβάνονται οι αρχαίες πόλεις των Ελευθερών και της Μυουπόλεως στον Κιθαιρώνα.

Από την αρχαία πόλη των Ελευθερών καταγόταν ο περίφημος Μύρωνας ο αρχαιότερος ονομαστός γλύπτης ο οποίος μεταξύ άλλων έργων φιλοτέχνησε και τον γνωστό Δισκοβόλο.

Η περιοχή της Μάνδρας διαθέτει μια απο τις πιο εκτεταμένες εγκαταστάσεις εφοδιαστικής (logistics) της Αττικής. Επίσης στη Μάνδρα λειτουργεί το μεγαλύτερο λατομείο αδρανών υλικών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης της εταιρείας «Χάλυψ» στη θέση Κεραμιδέζα. Η περιοχή έχει την όψη ήσυχης προαστιακής κωμόπολης η οποία διαθέτει πλείστες πευκόφυτες εκτάσεις π.χ δάση Κιάφας, Κωστηλί, Μακελάρη κ.α. ενω η αστική εικόνα είναι κυρίως κατοικίες που διαθέτουν κήπο. Μέχρι την εποχή της κυρίως βιομηχανικής ανάπτυξης οι κάτοικοι της περιοχής επένδυαν κυρίως στην καλλιέργεια της ελιάς ενώ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού απασχολούνταν στη ρητινοκαλλιέργεια λόγω των προαναφερθεισών μεγάλων πευκόφυτων εκτάσεων. Μανδραίοι ήσαν επί το πλείστον και οι ιδιοκτήτες των μεγάλων βιομηχανιών επεξεργασίας ρητίνης της Ελευσίνας καθώς και οι ιδρυτές της εταιρείας ΙΡΙΣ της πρώτης βιομηχανίας ελαιοχρωμάτων της Ελλάδος. Η Μάνδρα παρουσιάζει αύξηση πληθυσμού τις τελευταίες δεκαετίες, ενώ σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 12.792 κατοίκους.

Η Μάνδρα στη σημερινή της θέση χτίστηκε το 1816 από κατοίκους των ορεινότερων Κούντουρων. Ο Γάλλος Φρανσουά Πουκεβίλ κατά την περιήγηση του το 1815 πάντως αναφέρει στο έργο του Ταξίδι στην Ελλάδα τη Μάνδρα ως το «χωριό του Κιθαιρώνα». Με τη σταδιακή εγκατάλειψη των Κούντουρων η Μάνδρα αναπτύχθηκε πληθυσμιακά. Με την εφαρμογή της πρώτης διοικητικής διαίρεσης η Μάνδρα εντάχθηκε αρχικά στον τότε διευρυμένο δήμο Ελευσίνας του οποίου αποτέλεσε την αρχική του έδρα. Με την εφαρμογή της διοικητικής διαίρεσης του 1912 αποτέλεσε ξεχωριστή κοινότητα η οποία συμπεριέλαβε και τον οικισμό της Οινόης. Το 1919 η Οινόη αποσπάστηκε από την κοινότητα Μάνδρας, συγκροτώντας ξεχωριστή κοινότητα. Η κοινότητα Μάνδρας αναγνωρίστηκε σε δήμο το 1946.Ο δήμος Μάνδρας διατηρήθηκε μέχρι τα τέλη του 2010 ενώ από την 1η Ιανουαρίου 2011 αποτέλει μέρος στο νέο διευρυμένο δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας, του οποίου έδρα ορίστηκε η Μάνδρα.

Μνημεία της περιοχής αποτελούν τα ερείπια της αρχαίας πόλεως και του φρουρίου των Ελευθερών στη θέση Κάζα, η ονομαστή βυζαντινή μονή του Οσίου Μελετίου Κιθαιρώνα η οποία χρονολογείται απο τον 11ο αιων. και οριοθετείται στα ερείπια της αρχαίας Μυουπόλεως στην οποία επίσης βρίσκεται το θαυματουργό σκήνωμα του Οσίου, ο βυζαντινός ναΐσκος του Αγίου Ιωάννη στη θέση Κόρακα με τις ωραίες αγιογραφίες, ο ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών με το ιδιαίτερης τεχνοτροπίας μαρμάρινο κωδωνοστάσιο του 1860 καθώς και ο Μητροπολιτικός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης αρχιτεκτονικό έργο του Ερνστ Τσίλλερ ο οποίος θεμελιώθηκε το 1893 και κόστισε το ογκώδες για την εποχή ποσό τών 120 χιλιάδων δραχμών εγκαινιάστηκε δε παρουσία του μετέπειτα Πρωθυπουργού Στέφανου Δραγούμη ο οποίος εκτός των άλλων διαθέτει και συλλογή εικόνων του ζωγράφου Πολυχρόνη Λεμπέση και τέλος η καλαίσθητη Μονή της Παναγίας Γοργοεπηκόου με την πανοραμική θέα του Θριάσιου Πεδίου και του Ελευσινιακού Κόλπου.

(πληροφορίες από την Wikipedia)

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Στην διάθεση σας για να συζητήσουμε μέσω τηλεφώνου ειδικές τιμές συντήρησης σε περιπτώσεις μεγάλων κτηρίων, πολυκατοικίες, πολλαπλά καταστήματα, κλπ

Απόφραξη Λεκάνης

40€

Απόφραξη Νιπτήρα

40€

Απόφραξη Μπανιέρας

40€

Απόφραξη Σιφόνι

40€

Απόφραξη Νεροχύτη

40€

Απόφραξη Κάθετης Τουαλέτας

50€

Απόφραξη Κάθετης Κουζίνας

50€

Απόφραξη Κάθετης Υδρορροής

50€

Απόφραξη Κεντρικού Φρεάτιου

50€

Καθαρισμός Αποχέτευσης

80€

Απόφραξη Υδρορροής

50€

Φωτογραφίες από τα συνεργεία μας επί το έργον

Σε κάποιες από τις αποφράξεις που έγιναν πρόσφατα.

Video από τα συνεργεία μας επί το έργον

Σε κάποια από τις αποφράξεις που έγιναν πρόσφατα.

Για οποιοδήποτε επείγον περιστατικό μας καλείτε άμεσα!

Στην εταιρία ΑΚΗΣ είμαστε εδώ για εσάς 24/7, 365 μέρες το χρόνο. Ότι ώρα και να είναι μην διστάσετε.

6946477387 Ή μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας